Sally Grainger, “Cooking ‘Apicius’. Roman Recipes for Today”, Blackawton, Totnes, Devon (Prospect Books) 2006, ss. 128
DOI:
https://doi.org/10.18778/1644-857X.8.02.09Pobrania
Brak dostępnych danych do wyświetlenia.
Pobrania
Opublikowane
2009-01-01
Jak cytować
Kokoszko, M. (2009). Sally Grainger, “Cooking ‘Apicius’. Roman Recipes for Today”, Blackawton, Totnes, Devon (Prospect Books) 2006, ss. 128. Przegląd Nauk Historycznych, 8(2), 256–260. https://doi.org/10.18778/1644-857X.8.02.09
Numer
Dział
ARTYKUŁY RECENZYJNE I RECENZJE / REVIEW ARTICLES AND REVIEWS
Licencja

Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.



