Surowce i produkty żywnościowe w klasztorze paulinów w Wielgomłynach na początku XVIII w. w świetle księgi wydatków oraz inwentarza

Autor

  • Piotr Szkutnik Uniwersytet Łódzki, Wydział Filozoficzno-Historyczny, Instytut Historii, Katedra Historii Historiografii i Nauk Pomocniczych Historii image/svg+xml

DOI:

https://doi.org/10.18778/1644-857X.13.01.08

Pobrania

Brak dostępnych danych do wyświetlenia.

Pobrania

Opublikowane

2014-01-01

Jak cytować

Szkutnik, P. (2014). Surowce i produkty żywnościowe w klasztorze paulinów w Wielgomłynach na początku XVIII w. w świetle księgi wydatków oraz inwentarza. Przegląd Nauk Historycznych, 13(1), 209–225. https://doi.org/10.18778/1644-857X.13.01.08

Numer

Dział

ARTYKUŁY, STUDIA I ROZPRAWY / ARTICLES, STUDIES AND DISSERTATIONS