Historia kuchni antycznej i bizantyńskiej. Sos karyke (ĸαρύκη). Komentarz do „Chronografii” Michała Psellosa
DOI:
https://doi.org/10.18778/1644-857X.5.02.06Pobrania
Brak dostępnych danych do wyświetlenia.
Pobrania
Opublikowane
2006-12-31
Jak cytować
Kokoszko, M. (2006). Historia kuchni antycznej i bizantyńskiej. Sos karyke (ĸαρύκη). Komentarz do „Chronografii” Michała Psellosa. Przegląd Nauk Historycznych, 5(2), 167–178. https://doi.org/10.18778/1644-857X.5.02.06
Numer
Dział
DROBNE PRACE I MATERIAŁY / MINOR WORKS AND MATERIALS
Licencja

Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.



