Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)

Authors

  • Krzysztof Jagusiak Uniwersytet Łódzki, Centrum Ceraneum

DOI:

https://doi.org/10.18778/2084-140X.07.14

Keywords:

-

Abstract

-

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

Published

2017-12-30

How to Cite

Jagusiak, K. (2017). Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII). Studia Ceranea, 7, 267–271. https://doi.org/10.18778/2084-140X.07.14

Issue

Section

Book reviews