Recenzja: „The Nature of Human Creativity”, edited by Robert J. Sternberg and James C. Kaufman, Cambridge University Press, Cambridge 2018 - Szmidt, Krzysztof (Nauki o Wychowaniu. Studia Interdyscyplinarne, 2019)
Recenzja najnowszej pracy zbiorowej pod redakcją R. J. Sternberga i J. C. Kaufmana, w której zaproszeni autorzy relacjonują własną drogę badawczą i oceniają stan rozwoju nauk o twórczości.