M. Vasović, Ź. Jovićič, "Vaznije turističko-geografske regije Evrope", (Beograd 1982) - Wychowaniec, Andrzej (Turyzm/Tourism, 1990)
Recenzja książki M. Vasović i Ż. Jovićič, "Ważniejsze turystyczno-geograficzne regiony Europy".