Zagospodarowanie kompleksu sportowo-rekreacyjnego w Poddębicach z perspektywy użytkowników - Masierek, Edyta; Torzewski, Rafał (Space – Society – Economy, 2018)
Artykuł ma na celu ocenę potencjału kompleksu sportowo-rekreacyjnego w Poddębicach i wskazanie kierunków oczekiwanych zmian w jego zagospodarowaniu w oczach użytkowników. Do jego realizacji wykorzystano wyniki badań ankietowych przeprowadzonych w 2016 roku, a także przeanalizowano najważniejsze uwarunkowania związane z powstaniem, funkcjonowaniem i aktualnym zagospodarowaniem kompleksu sportowo-rekreacyjnego. Artykuł może stanowić jedną z inspiracji do planowanych na tym terenie działań inwestycyjnych.