Paweł Marzec, Oceny eksperckie w badaniu użyteczności bibliotecznych serwisów internetowych. Toruń: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2019. 197 ss. - Bańkowska, Małgorzata (Acta Universitatis Lodziensis. Folia Librorum, 2019)
-