Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Witczak, Radosław; Domagała, Adrian; Gądek, Artur; Kot, Kornel; Stelmasiak, Damian; Kuchciak, Iwa; Ślebocka, Magdalena; Tylman, Aneta (Journal of Finance and Financial Law, 2015)
„Saldo pierwotne sektora finansów publicznych w Polsce” „Zmiany w świecie finansów (podatków)” „Sytuacja gospodarcza w Polsce po drugim kwartale 2015 r.” „Social media scoring – nowe rozwiązanie w procesie oceny zdolności kredytowej” „Źródła finansowania procesów rewitalizacji – czy środki unijne to przepis na krótkotrwały sukces?”