Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Zimny, Artur; Zygmunt, Michał; Bogus, Andrzej; Witczak, Radosław (Journal of Finance and Financial Law, 2014)
„Ryzyko refinansowania długu Skarbu Państwa w Polsce”„Koniunktura w sektorze przedsiębiorstw niefinansowych w 1. kwartale 2014 r.”„Koniunktura giełdowa”„Sytuacja gospodarcza w Polsce na koniec 1. Kwartału 2014 r.”„Nowe narzędzia komunikacji banków centralnych  z otoczeniem finansowym (forward quidance)”„Zmiany w świecie finansów (podatków)”