Dodatek kwartalny - Zimny, Artur; Hajdys, Dagmara; Witczak, Radosław; Kuchciak, Iwa; Ślebocka, Magdalena; Tylman, Aneta (Journal of Finance and Financial Law, 2016)
„Koniunktura w sektorze przedsiębiorstw niefinansowych”„Nowa ustawa o umowach koncesji na roboty budowlane lub usługi”„Zmiany w świecie podatków w połowie roku 2016”„Dostęp do podstawowego rachunku płatniczego w ograniczaniu wykluczenia finansowego”"Koniunktura giełdowa""O potrzebie wypracowania metod angażowana społeczności lokalnych w programy rewitalizacji – DiverCity II – kroki partycypacji (cz. I)"