Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Gądek, Artur; Witczak, Radosław; Bogus, Andrzej (Journal of Finance and Financial Law, 2015)
"Strukturalna (nie)równowaga sektora finansów publicznych w Polsce" "Sytuacja gospodarcza w Polsce po czwartym kwartale 2015 r." "Zmiany w świecie podatków na rok 2016" "Znaczenie badań zasobności gospodarstw domowych w alokacji kredytów detalicznych"