Dodatek kwartalny - Zimny, Artur; Hajdys, Dagmara; Uryszek, Tomasz (Journal of Finance and Financial Law, 2016)
"Koniunktura na rynku Venture Capital / Private Equity" "Formalno-prawne aspekty implikacji partnerstwa publiczno-prywatnego w Polsce (cz. II)" "Struktura podmiotowa zadłużenia Skarbu Państwa z tytułu skarbowych papierów wartościowych emitowanych na krajowy rynek w I kwartale 2016 r."