Transakcje na rynku nieruchomości w Uniejowie w latach 2007–2015 - Bączyk, Paula; Masierek, Edyta (Biuletyn Uniejowski, 2019)
Artykuł przedstawia wyniki analiz obejmujących zrealizowane w latach 2007–2015 transakcje kupna-sprzedaży nieruchomości zlokalizowanych w granicach administracyjnych Uniejowa. Jego celem jest identyfikacja rodzajów nieruchomości będących przedmiotem transakcji kupna-sprzedaży wraz z ich lokalizacją oraz ukazanie ogólnej sytuacji na rynku nieruchomości na badanym obszarze.